laftehovda

Geilo – en levende fjelldestinasjon


OMRÅDET

Geilo er en sjarmerende fjellandsby ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet. Det er et komplett reisemål for deg som ønsker å oppleve et rikt aktivitetstilbud året rundt, frisk luft og storslått natur. Samtidig vil du nyte godt av alle fasilitetene i et moderne og levende sentrum der folk trives året rundt.


Laftehovda Hyttefelt


På et flott beliggende hyttefelt på Skurdalsåsen i sørlige del av Kikut kommer nå 11 moderne og helt nye stavlaft- og laftehytter for salg. Laftehovda har en unik beliggenhet med svært gode solforhold og langrennsløype rett utenfor døren. De romslige selveiertomtene ligger i naturskjønne omgivelser og byr på en fantastisk utsikt mot Skurdalsfjorden og videre ut over fjellheimen.

VISSTE DU AT

Geilo de tre siste årene har blitt kåret til «Norway's Best Ski Resort»?

Et skiparadis i verdensklasse

Snøsikre Geilo kan by på et skiparadis i verdensklasse. De tre siste årene har Geilo blitt kåret til «Norway’s Best Ski Resort» av World Ski Awards. Her finner du løyper som passer for alle, fra barn og nybegynnere til erfarne skientusiaster. 

Det flotte skianlegget byr på 21 skiheiser og hele 45 nedfarter, fra morsomme barneområder og snille grønne bakker til utfordrende terrengparker og bratte svarte bakker. Anlegget er lokalisert på både nord- og sørsiden av dalen, og skibussen tar deg enkelt fra den ene siden av dalen til den andre. I anleggets baseområder kan du leie moderne og nypreparerte ski. Geilo har også flere skiskoler som kan hjelpe deg med å utbedre skiferdighetene dine.

Langrenn i storslått høyfjellsnatur

Laftehovda er det perfekte utgangspunktet for fantastiske langrennsturer over hvite vidder. Geilo er inngangsporten til både Hallingskarvet Nasjonalpark og Hardangervidda Nasjonalpark. Her finner noen av de beste langrennsområdene i Norge.

Geilo byr på mer enn 500 kilometer preparerte løyper, både i dalene og på fjellplatåene. Her finner du alt fra korte flate løyper for nybegynnere, til utfordrende høyfjellstraseer langs fjelltoppene. Langrennssesongen starter som regel i oktober/november og varer helt til mai. For entusiastene er det ofte mulig å gå på ski i de høyere fjellområdene langt ut i juni.

Et sykkeleldorado i høyden


Geilo er godt tilrettelagt for sykling, og med utgangspunkt 800 meter over havet finner du en rekke flotte sykkelstier og -anlegg for hele familien, samt tøffe høyfjellstier for deg som ønsker en ekstra utfordring. 

Fra Laftehovda har du kort avstand til alle de unike sykkelopplevelsene Hol har å by på. Her finner du populære sykkelturer som Rallarvegen – Norges flotteste sykkelrute fra fjell til fjord, den vakre naturstien rundt Ustedalsfjorden og den krevende høyfjellsturen fra Skurdalen til Tuva turisthytte. 

Sommeraktiviteter for enhver smak


Fjellmetropolen Geilo byr på aktiviteter og opplevelser for enhver smak – også om sommeren. Her kan du oppleve høyfjellet fra hesteryggen eller Hardangerjøkulen på nært hold sammen med erfarne breførere. Lokale guider står klar for å ta deg med på tur i fjellet, på sykkel eller til fots. 

I Vestlia finner du Geilo Sommerpark, som byr på et rikt utvalg av aktiviteter for både store og små. Her finner du blant annet høydepark, lekeland, bowling, sykkelpark, badeland, fotball- og frisbeegolf. En 1100 meter lang zipline byr på en spektakulær utsikt utover Geilo i løpet av den spennende flyturen fra toppen ned til dalen. 


Kontakt PrivatMegleren

Jannike Seljevoll Herleiksplass

Daglig Leder/
Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren 
Herleiksplass & Partnere

+47 979 75 151
jannike@privatmegleren.no

Cato Menkerud

Et prosjekt av