laftehovda
Logo

Nøkkelferdige hytter i en klasse for seg selv


OVERLEGEN KVALITET OG SUPERB FINISH

LHM Gruppen AS er en del av internasjonale LHM Group som bygger og leverer nøkkelferdige stavlaft- og laftehytter av overlegen kvalitet. Selskapet ble etablert i 2002 og våre 150 flinke produksjonsledere, arkitekter og håndverkere har siden den gang levert over 600 hytter i Norge.

LHM-hyttene er et godt valg for deg som har høye kvalitetsforventninger, men ikke ønsker å gå gjennom hele byggeprosessen selv – fra å velge en tomt, deretter hyttemodell, spesifikasjon, farger, osv. Våre fagfolk gjør alt dette for deg. Du kan kjøpe et ferdig kvalitetsprodukt og flytte inn kort tid etter avgjørelsen! 

Vi etterstreber stadig best mulig resultat med hensyn til hyttens utvendige og innvendig utseende, så vel som funksjonalitet og romløsninger. I LHM vil kvaliteten på våre leveranser alltid prioriteres før kostnadsbesparelser. Hyttene er utviklet med mange års erfaring, og vi har lyttet til tilbakemeldinger fra våre kunder for å stadig forbedre alle aspekter av hver modell.

Besøk gjerne våre nettsider for å lese mer om oss. 


LANG ERFARING

LHM har bygget norske tradisjonshytter i 19 år

Totalleverandør til kvalitetsbevisste hyttekjøpere


I LHM Gruppen inngår også LMH Interior og XTRAPP, som leverer skreddersydde kvalitetsmøbler og trapper. Vår produksjon av hytter, møbler og trapper samlet på et sted er unikt i bransjen, og sikrer en totalleveranse med høyeste kvalitet i fokus.

En eksklusiv kombinasjon av tradisjonelt og moderne


Hyttene lages i tradisjonell laftestil, etter strenge kvalitetskrav, og er smakfullt utformet med åpne og tidsriktige planløsninger. I Laftehovda får du en nøkkelferdig hytte i en standard som er langt over det normale. LHM-hyttene byr på en perfekt kombinasjon av gode håndverkstradisjoner og et moderne uttrykk, som legger til rette for avkobling i eksklusive omgivelser etter en aktiv dag på fjellet.

.

.

Et prosjekt av

.

.